Workshopuri

Pielea ta, harta emotiilor tale!

Atelierele de frumusete, “Pielea ta, harta emotiilor tale!” fac parte dintr-un concept mai larg de frumusete si sanatate a pielii, Frumusete 3D: CORP – MINTE – SUFLET. Aceste ateliere le propun pentru tine, femeie, care vrei sa te escoperi! Trei ateliere de rasfat pentru inima, corpul si mintea ta!

Sunt trei intalniri in care ajungem la ”comoara” pe care o porti in tine, indiciile pe care le cuprinde pielea ta ca amprenta a emotiilor si evenimentelor de viata pe care le-ai trait, descoperi importanta unei activitati de creatie, antrenam atentia si concentrare, realizand propria bijuterie de Kanzashi.

Este bucuria de a fi cu tine pe parcursul a doua ore, rasfatanduti simturile: un ceai aromat care sa te inspire, o muzica care sa te desprinda de toate activitatile de peste zi si un ritual de demachere si automasaj care sa te conecteze din nou cu tine/ sa te aduca mai aproape de sufletul tau.

In primul atelier ne ocupam predominant de aspectul fizic si de aceea este important, sa aduci cu tine o oglinda.Oglinda te va însotii la acest workshop ca sa poți face partea de îngrijire a tenului și sa „fixezi” imaginea cea mai buna de pana acum a pielii tale.

Face yoga

Face Yoga este o metoda neinvazivă ce ajută la diminuarea ridurilor, tonifierea feței, dezvoltarea corectă a mușchilor faciali și eliminarea/diminuarea asimetriilor de la nivelul feței.

În plus, ne face să devenim conștienți de obiceiurile proaste pe care le avem și care ne creează linii nedorite pe față și, odată conștientizate, ne ajută sa le eliminăm.

Face Yoga este o alternativă eficientă la chirurgia plastică invazivă (operații, botox, fillere). Metoda a fost dezvoltată de către Fumiko Takatsu, o profesoară japoneza care, în urma unui accident de mașină, a dezvoltat asimetrii la nivelul feței. Practic, Metoda Face Yoga a apărut ca urmare a dorinței lui Fumiko de a avea din nou fața simetrică, fiind cunoscut faptul că o față simetrică este percepută ca o față frumoa

Transformarea de la fetita la zeita

Workshopul “Transformarea de la fetita la zeita” nu face decat sa dea la o parte voalul spre descoperirea si potentarea comorilor din interiorul tau!

Este la fel de puternic precum codul corect ce deschide usa spre cabina de pilotaj unde nu ii este permis oricui accesul.

Deci daca esti aici esti pregatita de saltul spre noul tau nivel maret feminin!

Asa ca te invit sa calatorim impreuna pe traseul magic de activare al bunastarii, fericitii si implinirii tale prin accesarea arhetipurilor feminine ce abia asteapta sa fie potentate!