Tabere pentru specialistii în domeniul frumusetii si sanatatii

Prin aceasta directie noua, unica in industria cosmetica din Romania, 3D Skin Camps, ne-am propus sa aducem laolata oameni valorosi din diverse domenii conexe (medicina, yoga, sport, nutritie, aromaterapie), sa crestem si sa ne dezvoltam impreuna prin complementaritate.

Misiunea acestor tabere este aceea de a fi mai aproape de specialistii din industria sanatatii si frumusetii naturale, prin crearea unor experiente unice, memorabile, care ii vor ajuta atat in evolutia profesionala, cat si in dezvoltarea personala.

Aceste tabere si conferinte sunt dezvoltate sub propriul concept de educatie si beauty, inedit in Romania, 3D Skin by Laura Busuioc, o abordare cosmetica si de educatie holistica unica, la care am lucrat in ultimii 5 ani.

Tabere / Retreat in inima naturii, la “Pamantul lu’ Bucu’ – locul plin de tihna pentru oamenii de bine”. Aici punem accent pe 3 piloni principali: Experiente, Transformare Personala, Natural. Iti garantam ca va fi cu adevarat o experienta unica transformatoare. Dupa aceste 3 zile petrecute in natura, cu activitati ce te vor umple de frumos si energie pozitiva, viata ta va atinge acel echilibru la care poate inainte doar visai.

Tabere / Luxury la mare – 3 zile – educatie informala, relaxare, workshop-uri, experienta culinara cu specific mediteranean, energia si vibe-ul marii – terapie pentru suflet.

Boot Camp – Conferinte cu diferite teme medicale. Aducem impreuna medicii si specialistii din domeniul sanatatii si frumusetii naturale pentru a raspunde tuturor nevoilor de cunostere aprofundata, atat a pielii, cat si a intregului organism.

   

  “Conceptul 3D Skin” a aparut dupa o formare permanenta de-a lungul celor 25 de ani de munca si de experienta in industria cosmetica si beauty, de specializare in dermato-cosmetica, training ca si trainer national pe mai multe branduri internationale, psihologie, terapii alternative si consiliere hormonala, in care m-am specializat pe parcurs. Din toate aceste cursuri si traininguri de formare profesionala, am conturat un Program Educational de Cursuri de Formare Inovative, pentru a pregati specialistii din industria cosmetica din Romania sa treaca la nivelul urmator, la cosmetica moderna, de actualitate.

Tabere / Retreat in inima naturii, la “Pamantul lu’ Bucu’ – locul plin de tihna pentru oamenii de bine”.

Am gandit aceasta tabara, special pentru tine, pentru a te scoate din rutina zilnica si de a te aduce mai aproape de natura si de puterea ei vindecatoare.

Aici vei avea parte de experiente transformatoare, alaturi de alti specialisti din domeniul sanatatii si frumusetii care vor sa evolueze, iar tot ce vei invata aici, o vei face doar experimentand.

Iti garantam ca in urma calatoriei pe care o vei face impreuna cu noi in cele 3 zile, vei fi pregatita sa te bucuri de un nou inceput.

Aceasta tabara este pentru tine daca:

 • Esti pregatita sa traiesti o experienta care cu siguranta iti va schimba viata si modul de gandi si a face lucrurile.
 • Esti o cosmeticiana in cautare de echilibru si vrei sa capeti mai multa incredere in tine, sa inveti prin experienta de grup si ghidare, astfel incat sa poti da mai departe toate cunostintele dobandite si starea de bine.
 • Vrei sa vii alaturi de noi in natura, sa ne bucuram impreuna de 3 zile in care cerul, pamantul, luna si soarele ne vor fi gazde intr-un loc de tihna pentru oamenii de bine.
 • Esti un specialist in domeniul sanatatii si frumusetii naturale si vrei sa ai parte de experiente pentru minte, corp si suflet, prin activitati si workshop-uri transformatoare: Feminitate, Face Yoga, Pielea ta, harta emotiilor tare.
 • Iti doresti sa evoluezi, sa traiesti in armonie cu propriul corp, ca apoi sa iti poti ajuta si ghida clientele tale sa obtina rezultate spectaculoase apeland la lucruri simple, naturale.

Beneficii tabara:

 • Experienta unica, transformatoare care iti va schimba viata si vei atinge echilibrul mult dorit.
 • Suntem in mijlocul naturii si va veti bucura de activitati si workshop-uri, din care veti invata prin practica, experimentand cu voi insiva, ca apoi sa transmiteti mai departe ceea ce voi ati dobandit deja.
 • Meniu special pentru longevitate. Alimentatie corecta cu valoare antioxidanta, cu grija pentru corp si piele.
 • Fiecare tabara va avea o tematica speciala si workshop-uri inedite: Face Yoga, Tehnica Cosmetica, Feminitate, Pielea ta – harta emotiilor tale.
 • Ateliere de creatie in care vom invata sa ne antrenam atentia si concentrarea – realizarea unei bijuterii Kanzashi si pictura pe numere.
 • Miscarea, socializare si conectarea fac parte din programul zilnic si vom face vizite la muzeu, crama si drumetii.
 • Vei invata de la unul dintre cei mai apreciati experti din Romania, un performer de top din domeniul sanatatii si frumusetii, dovada find cei 25 de ani de experienta, pregatirea si formarea constanta de-a lungul anilor.

Detalii tabara:

 • Durata taberei este de 3 zile, de vineri pana duminica.
 • Locatie: Pamantul lu’ Bucu’ – locul plin de tihna pentru oamenii de bine.
 • Camparea si transportul sunt asigurate pentru fiecare participanta in parte.
 • Fiecare tabara va avea o tematica proprie.
 • Va vom asigura activitati transformatoare in functie de fiecare tematica in parte si invatare prin experienta.
 • Am pregatit un meniu special pentru longevitate, pentru a-i oferi corpului nostru doar ceea ce are nevoie.
 • Pentru programare sau detalii suplimentare, suntem la un telefon distanta, 0734.838.604 sau completare formular de inscriere.