Cursuri de specializare si perfectionare in cosmetica

Curs de specializare în Peeling Chimic

Peeling-ul chimic este o procedura dermato-cosmetica, care consta in provocarea accelerata a regenerarii pielii, intr-o maniera controlata. Determina eliminarea straturilor externe ale pielii si are multiple beneficii pentru ten. 

Aceasta rejuvenare cutanata se realizeaza cu anumite concentratii sau tipuri de peeling. Poate fi executata si in cabinetele de cosmetica, in urma aprofundarii unor notiuni specifice. Cursul propus iti ofera informatii si practica pe 3 branduri si filozofii diferite de produs: Image, Noon si Klapp.

Acest curs este mai mult decat un curs de baza de peeling chimic, fiindca iti voi pune la dispozitie toate informatiile si cunostintele dobandite de-a lungul anilor ca trainer national sau colaborator pe partea de educatie, cu cele 3 branduri de top de produse cosmetice, precum si toata cazuistica proprie de lucru, din propriul cabinet estetic.

(Sursa foto: Estetiq Academy Formator: Laura Busuioc)

Curs de Cosmetică Regenerativa

Stiinta moderna ne ofera tot mai multe posibilitati în cercetarea modului de functionare al celulelor noastre. S-a efectuat deja decodarea ADN-lui, iar astazi întelegem mai multe aspecte referitoare la modul de functionare a lucrurilor.

S-a descoperit, așadar, ca anumite peptide pot influenta atat durata de viata, cat şi capacitatea de regenerare a anumitor celule, care sunt asa – numitele: “molecule cell suporting” (c.s.m)- moleculele de suport celular.

Cursul acesta va va introduce în era revolutionara a Cosmeticii Regenerative, care are la baza refacerea sau regenerarea permanenta a structurii pielii cu ajutorul moleculelor cell suporting (c.s.m).

Curs de specializare si perfectionare Schimbarile hormonale si impactul asupra pielii

Acest curs vine in intampinarea problemelor care apar asupra intregului corp și ,implicit, asupra pielii, odata cu schimbarile hormonale prin care trecem de-a lungul timpului: perioada ciclului menstrual, perioada sarcinii (melasma sau “masca de sarcina”), perioada de pre-menopauza.

Exista momente in care pielea este mai luminoasa și mai hidratata și, alteori, cand poate fi mai predispusa la uscaciune, acnee și inflamații. Probabil ca ati incercat multe lucruri diferite pentru a va vindeca acneea, cum ar fi produsele de ingrijire a pielii, medicamentele eliberate pe baza de reteta, diferite tratamente, care, din pacate, nu au avut rezultatele scontate.

Acneea este un semnal de alarma al organismului, care te avertizeaza ca exista un dezechilibru in corpul tau, iar vindecarea corpului tau din interior spre exterior este singura modalitate de a scapa definitiv de acnee. Și nu exista exceptie.

Curs personalizat pe aspectele estetice specifice: acnee, antirid și laxitate, pete pigmentare

Pielea este contactul nostru cu lumea exterioara si oglindeste ceea ce se intampla in interior: ce emotii suprimam, ce ganduri avem, ce dezechilibre exista in organism sau ce obiceiuri alimentare avem.

Am creat acest curs personalizat pentru cosmeticienele care vor sa aprofundeze anatomia pielii si aspectele patologice ale tenului (acneea, pielea imbatranita prematur sau pete hiperpigmentate), in care va asiguram suport si plan terapeutic pe cazuistica proprie.

Stim cu totii ca procesul de imbatranire este unul inerent si, in loc sa fie tinut sub control, poate fi accelerat fara sa ne dam seama, de mai multi factori interni si externi, dar si de stres, ganduri negative si emotii distructive.

Eu am ales sa ma preocup de mentinerea tineretii si incerc permanent sa descopar metode de intinerire, care au o consecinta directa asupra sanatatii pielii cat si a unei ”igiene mentale si emotionale”. Imi doresc sa le predau mai departe cu toata dragostea si experienta celor 25 de ani in domeniul beauty.