Cursuri

Curs cosmetica acreditat

Curs cosmetica acreditat

Am pregatit pentru voi un curs acreditat de formare si specializare in cosmetica, in care am pus laolalta toate cunostintele acumulate in cei 25 de ani de experienta, precum si pasiunea, profesionalismul si daruirea pentru a preda mai departe acest bagaj mare de notiuni teoretice si dezvoltare practica. Curs cosmetica acreditat.

Misiunea acestui curs acreditat este formarea profesionalistilor in industria cosmetica, care sa ofere servicii de calitate.Acest curs este mai mult de cat un curs de cosmetica acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, pentru ca iti voi dezvalui cele mai noi tehnici, practici ultramoderne si proceduri inovative in domeniu. Curs cosmetica acreditat.

Cursul este dezvoltat sub propriul concept de educatie si beauty, inedit in Romania, 3D Skin by Laura Busuioc, o abordare cosmetica si de educatie holistica unica, la care am lucrat in ultimii 5 ani. Curs cosmetica acreditat.

curs cosmetica acreditat

Curs de tehnică cosmetică

Masaj de Lifting

Am pregatit pentru voi un curs extraordinar de preventie, anti-aging, care are la baza o tehnica unica de lifting facial natural, fara a apela la bisturiu sau aparatura cosmetica. Curs cosmetica acreditat.

Este o tehnica inovativa care implica masajul facial prin tonifierea mușchilor mimicii, o solutie prietenoasa cu pielea, ultramoderna, non-invaziva, care aduce rezultate vizibile imediat. Curs cosmetica acreditat.

Acest curs este dezvoltat sub propriul concept de educatie si beauty, unic in Romania, 3D Skin by Laura Busuioc, o abordare cosmetica si de educatie holistica pentru cosmeticienele care cred in educatie continua, pentru a ramane permanent conectate la tot ce este nou in industria de frumusete.

Curs de masaj pentru drenaj limfatic facial

In zilele noastre toxinele acapareaza tot mai mult corpul uman si este musai sa luam rapid masuri pentru eliminarea si combaterea acestora din organism. Curs cosmetica acreditat.

Toxinele pot fi: reziduuri generate natural prin metabolismul nutrientilor, resturi minuscule de celule moarte, practic ceea ce produce intern organismul, sau deseuri provenite din afara corpului, particule de praf, aditivi alimentari, microorganisme, stres oxidativ si multe altele.

Toxinele se regasesc peste tot in organism, inclusiv la nivelul fetei. O procedura moderna prin care le putem elimina este masajul limfatic facial. Acest tip de masaj specializat ajuta la stimularea circulatiei sanguine, a circulatiei limfatice si elimina toxinele de la nivelul fetei, care dau tenului un aspect bolnavicios. Curs cosmetica acreditat.

Curs de Reflexoterapie faciala cu saculeti de plante medicinale si introducere in aromaterapie cosmetica.

Am pregatit pentru voi acest curs extraordinar de reflexoterapie faciala si introducere in aromaterapie cosmetica pentru veni in intampinarea nevoilor clientelor voastre. Veti fi mereu la curent cu tehnici moderne, care va pot imbunatatii activitatea profesionala. Curs cosmetica acreditat.

Stim cu totii ca pe suprafata intregului organism exista o multitudine de puncte de presiune. Exista cateva zone principale (talpa, maini, fata, etc), care odata stimulate asigura ameliorarea unor simptome sau echilibrarea functionarii unor organe interne. Astfel de puncte se gasesc si pe fata noastra, iar prin apasarea acestora, organismul se poate autoregla.

Uleiurile esentiale de la baza aromaterapiei sunt cunoscute pentru puterile lor vindecatoare. Exista trei metode prin care aceste uleiuri pot lua contact cu corpul nostru: inhalare, masarea pielii si ingerare. Dintre acestea, masarea pielii ofera un dublu beneficiu: te relaxeaza datorita aromelor placute raspandite de acestea si datorita efectelor pozitive ale masajului.

Cel mai mare beneficiu al reflexoterapiei este recuperarea capacitatii native a corpului de a se autoregla. Curs cosmetica acreditat.

curs cosmetica acreditat

Cursuri de specializare si perfectionare cosmetica

Curs cosmetica acreditat

Curs de specializare în Peeling Chimic

Peeling-ul chimic este o procedura dermato-cosmetica, care consta in provocarea accelerata a regenerarii pielii, intr-o maniera controlata. Determina eliminarea straturilor externe ale pielii si are multiple beneficii pentru ten. Curs cosmetica acreditat.

Aceasta rejuvenare cutanata se realizeaza cu anumite concentratii sau tipuri de peeling. Poate fi executata si in cabinetele de cosmetica, in urma aprofundarii unor notiuni specifice. Cursul propus iti ofera informatii si practica pe 3 branduri si filozofii diferite de produs: Image, Noon si Klapp.

Acest curs este mai mult decat un curs de baza de peeling chimic, fiindca iti voi pune la dispozitie toate informatiile si cunostintele dobandite de-a lungul anilor ca trainer national sau colaborator pe partea de educatie, cu cele 3 branduri de top de produse cosmetice, precum si toata cazuistica proprie de lucru, din propriul cabinet estetic.

Curs de Cosmetică Regenerativa

Stiinta moderna ne ofera tot mai multe posibilitati în cercetarea modului de functionare al celulelor noastre. S-a efectuat deja decodarea ADN-lui, iar astazi întelegem mai multe aspecte referitoare la modul de functionare a lucrurilor. Curs cosmetica acreditat.

S-a descoperit, așadar, ca anumite peptide pot influenta atat durata de viata, cat şi capacitatea de regenerare a anumitor celule, care sunt asa – numitele: “molecule cell suporting” (c.s.m)- moleculele de suport celular.

Cursul acesta va va introduce în era revolutionara a Cosmeticii Regenerative, care are la baza refacerea sau regenerarea permanenta a structurii pielii cu ajutorul moleculelor cell suporting (c.s.m). Curs cosmetica acreditat.

Curs personalizat pe aspectele estetice specifice: acnee, antirid și laxitate, pete pigmentare

Pielea este contactul nostru cu lumea exterioara si oglindeste ceea ce se intampla in interior: ce emotii suprimam, ce ganduri avem, ce dezechilibre exista in organism sau ce obiceiuri alimentare avem.

Am creat acest curs personalizat pentru cosmeticienele care vor sa aprofundeze anatomia pielii si aspectele patologice ale tenului (acneea, pielea imbatranita prematur sau pete hiperpigmentate), in care va asiguram suport si plan terapeutic pe cazuistica proprie. Curs cosmetica acreditat.

Stim cu totii ca procesul de imbatranire este unul inerent si, in loc sa fie tinut sub control, poate fi accelerat fara sa ne dam seama, de mai multi factori interni si externi, dar si de stres, ganduri negative si emotii distructive.

Eu am ales sa ma preocup de mentinerea tineretii si incerc permanent sa descopar metode de intinerire, care au o consecinta directa asupra sanatatii pielii cat si a unei ”igiene mentale si emotionale”. Imi doresc sa le predau mai departe cu toata dragostea si experienta celor 25 de ani in domeniul beauty.

curs cosmetica acreditat

Curs cosmetica acreditat

Pielea este contactul nostru cu lumea exterioară și reflectă ceea ce se întâmplă în interior: ce emoții suprimăm, ce gânduri avem, ce dezechilibre în corpul nostru sau ce obiceiuri alimentare avem. Curs cosmetica acreditat.

Am creat acest curs personalizat pentru cosmeticienele care doresc să aprofundeze anatomia pielii și patologia pielii (acnee, îmbătrânire prematură a pielii etc.), în care îți oferim sprijin și un plan de tratament bazat pe propriul caz. Curs cosmetica acreditat.

Știm cu toții că procesul de îmbătrânire este un proces intern care nu este controlat, ci accelerat în neștire, care poate fi influențat de o varietate de factori interni și externi, precum și de stres, gânduri negative și Efectele emoțiilor distructive. Curs cosmetica acreditat.

Am ales să rămân tânără și să încerc în continuare să descopăr modalități de întinerire, care are un impact direct asupra sănătății pielii și „igienei mentale și emoționale”. Vreau să le transmit mai departe cu toată dragostea și experiența pe care am avut-o în domeniul frumuseții de 25 de ani.

Curs cosmetica acreditat​