Curs de tehnica cosmetica

Curs de Tehnica cosmetica - Masaj de Lifting

Am pregatit pentru voi un curs extraordinar de preventie, anti-aging, care are la baza o tehnica unica de lifting facial natural, fara a apela la bisturiu sau aparatura cosmetica.

Este o tehnica inovativa care implica masajul facial prin tonifierea mușchilor mimicii, o solutie prietenoasa cu pielea, ultramoderna, non-invaziva, care aduce rezultate vizibile imediat.

Acest curs este dezvoltat sub propriul concept de educatie si beauty, unic in Romania, 3D Skin by Laura Busuioc, o abordare cosmetica si de educatie holistica pentru cosmeticienele care cred in educatie continua, pentru a ramane permanent conectate la tot ce este nou in industria de frumusete.

Conceptul 3D Skin a aparut dupa o formare permanenta de-a lungul celor 25 de ani de activitate in industria cosmetica si beauty, dermato-cosmetica, training, terapii alternative, consiliere hormonala, terapie prin arta. Din toate aceste cursuri si traininguri de formare profesionala, am conturat un Program Educational de Cursuri de Formare Inovative pentru a pregati specialistii din industria cosmetica din Romania sa treaca la nivelul urmator in cosmetica.

(Sursa foto: Estetiq Academy Formator: Laura Busuioc)

Curs de masaj pentru drenaj limfatic facial

In zilele noastre toxinele acapareaza tot mai mult corpul uman si este musai sa luam rapid masuri pentru eliminarea si combaterea acestora din organism.

Toxinele pot fi: reziduuri generate natural prin metabolismul nutrientilor, resturi minuscule de celule moarte, practic ceea ce produce intern organismul, sau deseuri provenite din afara corpului, particule de praf, aditivi alimentari, microorganisme, stres oxidativ si multe altele.

Toxinele se regasesc peste tot in organism, inclusiv la nivelul fetei. O procedura moderna prin care le putem elimina este masajul limfatic facial. Acest tip de masaj specializat ajuta la stimularea circulatiei sanguine, a circulatiei limfatice si elimina toxinele de la nivelul fetei, care dau tenului un aspect bolnavicios.

Curs de Reflexoterapie faciala cu saculeti de plante medicinale si introducere in aromaterapie cosmetica.

Am pregatit pentru voi acest curs extraordinar de reflexoterapie faciala si introducere in aromaterapie cosmetica pentru veni in intampinarea nevoilor clientelor voastre. Veti fi mereu la curent cu tehnici moderne, care va pot imbunatatii activitatea profesionala.

Stim cu totii ca pe suprafata intregului organism exista o multitudine de puncte de presiune. Exista cateva zone principale (talpa, maini, fata, etc), care odata stimulate asigura ameliorarea unor simptome sau echilibrarea functionarii unor organe interne. Astfel de puncte se gasesc si pe fata noastra, iar prin apasarea acestora, organismul se poate autoregla.

Uleiurile esentiale de la baza aromaterapiei sunt cunoscute pentru puterile lor vindecatoare. Exista trei metode prin care aceste uleiuri pot lua contact cu corpul nostru: inhalare, masarea pielii si ingerare. Dintre acestea, masarea pielii ofera un dublu beneficiu: te relaxeaza datorita aromelor placute raspandite de acestea si datorita efectelor pozitive ale masajului.

Cel mai mare beneficiu al reflexoterapiei este recuperarea capacitatii native a corpului de a se autoregla.