Pielea ta, harta emotiilor tale!

O carte care imi doresc sa te aduca in universul pielii tale,pe care sa ajungi sa o intelegi cand iti comunica diverse mesaje despre starea generala a sanatatii organismului tau sau a emotiilor si gandurilor tale. O carte despre o calatorie in interiorul tau! 

Si pentru ca îmi doresc sa fie la un click distanta de a ajunge la tine și vreau să reduc costurile cu ambalarea, care de cele mai multe ori înseamnă hatie, carton sau platic pentru a proteză conținutul, procesarea comenzilor, costurile de transport și tipărirea cărții, că tu să le cumperi chiar la un preț mai mic și să ai acces imediat la carte.
Varianta electronică, oferă maximă flexibilitate, nu mai aștepți curierul și protejezi natură. Adică atât tu cât și eu nu mai plătim ambalajul de platic , absolut inutil și dăunător planetei.

Totul super simplu, la un click distanță.
Toate astea sunt posibile prin varianta electronică pentru care poți opta acum!

Cu bucurie și recunoștință pentru acest moment, vă anunț că stocul inițial de cărți tipărite: “Pielea ta, harta emoțiilor tale!”, a fost epuizat.

Voi pregăti cu mare drag, o nouă serie de cărți, ce urmează să fie tipărite.
Aceasta nouă serie de cărți tipărite, vor include si Capitolul 13 updatat generos în 2023 (care deja poate fi achiziționat separat, rapid în format .pdf). 

În acest capitol, intitulat “Femei, femei, femei..”, veți afla detalii despre următoarele subiecte:
1. Cum ne ajută înțelegerea anatomiei
1.1 Organele genitale
1.2 Nervul Vag – Nervul iubirii
1.3 Psoas – Mușchiul sufletului
1.4 Fascia – Calea emoțiilor
2. Fiice fără tată
3. Echilibrul feminin – masculin
4. Arhetipuri feminine și masculine
5. Impactul feminității asupra sexualității
6. Tipuri de atașament și impactul acestora asupra emoțiilor
7. Efectele îmbrătișării

  Mulțumesc partenerilor mei, de la Techir care mă ajută ca această carte sa ajungă la cât mai multe femei! Găsiți deja cartea pe site-ul techir.ro

Și mie îmi plac enorm cărțile tipărite și mirosul de carte, doar așa pot spune că pot savura lectură unei cărți, așa că înțeleg că vrei să optezi pentru această varianta. Costul cărții este de 250 lei, cu transport gratuit și poate fi comandată de aici.

Testimoniale

  „Frumusețe 3 D-corp,minte,sufletcând am auzit de acest concept prima dată am avut o revelație. Cât de simplu și totuși…cât de complicat. Frumusețea, transpusă în mii de pagini, de gânduri și de vorbe, unele devenind adevărate clișee precum ‘frumusețea vine din interior’ sau ‘frumusețea n-are vârstă’ n-a avut până atunci o definiție atât de clară precum această, lansată de Laura Busuioc. M-a făcut curioasă să descopăr femeia Laura Busuioc. Primul contact cu ea a fost pentru mine un balsam.  

  Vizual, senzorial, terapeutic. Pentru că Laura te hipnotizează cu starea ei de bine, de calm. Te face să te simți atât de bine încât pentru câteva momente, te poți acceptă așa cum ești. Dezvelită de straturi de întrebări, dileme, trenduri pe care să le preiei în înfățișarea ta, de oglinzile proiectate asupra ta prin ochii altora. Laura îți arată frumusețea sufletului tău. Apoi te ajută să cauți în mintea ta resursele pentru frumusețea ta, având în același timp grijă de corpul tău. Cartea această este despre toate astea la un loc.   

  Este că și când ai avea-o pe Laura lângă ține, ghidandu-te, să mergi pe drumul tău conștientă de faptul că ești o făptură frumoasă. Este biblia frumuseții tale.   Este cartea pe care o poți răsfoi oricând, găsind răspunsuri la întrebări, găsind puterea din ține pentru a te privi în oglindă și a exclamă ‘Ce frumoasă sunt!’ „ Dana Savuica

Dana Savuica

  „Așa este Laura, dornică să ajute, să susțînă, să dezvolte, să crească și să împărtășească cu cei din jur tot ce are ea mai bun. De aceea Laura a creat această carte pentru noi: noi femeile, noi cele care activăm în industia frumuseții, noi cele pasionate de skincare, noi cele care vrem să înțelegem ce nevoi are pielea noastră, noi cele care simțim echilibrul dintre corp-minte-suflet.

  Această carte este o moștenire lăsată de Laura tuturor femeilor din România, iar eu personal voi oferi această carte fiicei mele Ava, iar la adolescență ea va beneficia de informațiile valoroase din această carte și va începe cu empatie, toleranță și respect relația cu pielea și tenul ei.

  Cred în beneficiul real pe care informația din această carte ne-o poate aduce nouă femeilor și simt că parcurgerea ei v-a aduce multă claritate și v-a declanșa un proces iremediabil de auto-cunoaștere în scopul obținerii echilibrului cop-minte-suflet în viețile româncelor.” 

Oana Stan

Cofondator

Post-fata carte

    “Dragă Laura,

   A scrie această carte este, ca atat de multe lucruri pe care le-ai pus la cale de-a lungul timpului, un act de generozitate.

  Noi toti cei carora ti-ai dedicat ultimii 25 de ani din viata ta clienti, cursanti, prieteni primim un ajutor în plus, devenim autonomi în a ne descifra si gestiona viata emotionala, in a ne ingriji pielea si fiinta in mod profund.

  M-a impresionat onestitatea si vulnerabilitatea cu care te-ai oferit spre a fi cunoscuta in paginile “ înainte de prefata”, care dau tonul intregii lucrari. Intelegandu-ti parcursul si nu doar C.V.-ul profesional vor afla si mai multi oameni ceea ce eu stiu deja : ca esți una cu “arta” ta, ca ai grija de ceilalti asa cum respiri si ca ne putem lasa sanatatea in mainile tale. Atingerea ta e vindecatoare, la fel si scriitura ta.

  Cât despre conținut, rezultatul atâtor mii de ore de practica, studiu si experiment, ar putea fi coplesitor daca n-ar fi atat de bine structurat si accesibil livrat. Are valoarea unui dictionar, a unui ghid, a unei harti despre “pielea ca harta a emotiilor”. Dar are ceva si dintr-o scrisoare de dragoste pentru profesia careia te-ai dedicat, pentru oamenii pe care i-ai ingrijit, pentru piele și emotie si ce ne pot ele învata despre noi însine. Eu am gasit atatea raspunsuri la intrebarile mele in ea, incat “am luat-o personal”, am decis ca mi se adreseaza si ca e cazul sa-ti raspund si sa-ti multumesc.

   N-as vrea sa-mi inchei propria epistola fara o urare de bine dar parca nici asta nu e de ajuns.

  Da-mi deci voie, ca actrita profesionista ce sunt, sa ma transform pentru o clipa intr-o varianta contemporana 2.0 de “zana cea buna din basme” si sa-ti ursesc pentru cartea care acum prinde viata sa-ti intoarca insutit binele pe care ni-l faci publicand-o!

Cu dragoste, Valentina Zaharia”

curs cosmetica acreditat

Rezultatele conteaza!