Beauty 3D

 Chiar daca frumusetea a luat diferite forme în functie de perioada istorica si de tara, mereu a existat o preocupare pentru frumos. Cum acest concept este subiectiv si mai mult filozofic, am ales sa ma preocup de mentinerea sanatatii si tineretii pielii prin metode de intinerire palpabile pentru doamnele ce mi-au trecut paragul cabinetului, dar si de echilibru psiho-emotional. Uneori emoțiile negative devin un bagaj, pe care il purtam multi ani, ca o povara, pana ajunge sa se vada pe fata noastra.

Ingrijirea zilnica si tratarea tenului devin mult mai complexe astazi, cand stilul de viata este unul alert, iar procesul de imbatranire poate fi accelerat de mai multi factori interni si externi, dar si de impactul direct asupra pielii al factorilor de stres din mediu și cei psiho-emotionali.

Tot ca o consecinta a evolutiei, apar si multe solutii, abordari si tratamente diferentiate, cum ar fi:

  • tratamente dermato-cosmetice personalizate, in functie de nevoiele pielii si de obiectivele de frumusete ale clientei
  • Lifting fara bisturiu
  • Tratamente contra petelor hiperpigmentare sau a urmelor post acnee

Ritual de îngrijire și răsfăț pentru ten Techir – resursa naturala autohtona, bogata in apa salina si namolul de la Techirghiol.

Probabil nu esti foarte familiarizata cu termenul de 3D beauty in domeniul esteticii, dar sa stii ca întotdeauna a existat o simbioza intre corp, minte si suflet. De la constientizarea acestei legaturi am creat conceptul, dorindu-mi sa creez pentru tine un mediu în care sa te poți dezvolta si din punct de vedere emotional, nu sa ai parte doar de un tratament facial, ci de o experienta care sa-ti mangaie fata si sufletul.

Arat frumos – gandesc frumos – simt frumos.
Gandesc bine – ma simt bine – arat bine.
Am sentimente frumoase si armonioase – am corp frumos si armonios – am ganduri frumoase si armonioase.

Am imbinat terapiile si procedurile estetice cu mini sesiuni de relaxare sau sesiuni de respiratie corecta, alte instrumente de lucru cu tine, adaptate din psihoterapie sau alte terapii holistice. Toate acestea au rolul de a favoriza regenerarea celulara, printr-o mai buna oxigenarea a pielii din interior spre exterior, ajutându-te sa îmbunătățești aspectul estetic nedorit și sa consolidezi increderea in tine. Actiunea ingredientelor active aduc imbunatatiri la toate nivelurile pielii, inclusiv la nivelul dermului profund, cu ajutorul tehnologiilor sau inovatiilor din cosmetica moderna. Pentru ca fiecare persoana e diferita si are nevoi diferite, am creat 4 pachete de rasfat fizic si emoțional, care iti vor face bine pe termen lung. Vei vedea rezultate imediate la nivelul tenului și, de asemenea, te vor ajuta în dezvoltarea psiho – emotionala, avand la dispozitie un set de exerciții, pe care sa le poți face in confortul casei tale, in ritmul tau si in timpul tau liber.

Pachete Beauty 3D

Afrodita

Afrodita, zeița supremă a frumuseții si a iubirii, nascută din valurile mării învolburate, ne-a inspirat sa cream acest pachet, caci, conform legendelor, in spatele chipului ei perfect se ducea o lupta interioara imensa. Astfel ca putem sa ne consideram toate zeite, luând în considerare ca problemele pielii sau furtunile interioare nu le-au ocolit nici pe cele mai adulate femei ale tuturor timpurilor.

Cui ii este adresat pachetul Afrodita?
   Tuturor doamnelor si domnisoarelor care pun accent atat de frumusetea fizica, cat si pe calmul interior, celor care isi doresc sa se descopere si sa devina cea mai buna versiune a lor.

Acest pachet este format din:
– 4 tratamente faciale personalizate in functie de nevoiele tenului si a obiectivului de frumusete
– Chestionarul ”Pielea ta iti vorbeste”
– 2 exercitii de respiratie
– 1 exercitiu de setarea a bioritmului mental si biologic
– mini curs de automasaj facial si al scalpului
– consiliere în nutricosmetice, frumusetea sustinuta de la interior
– mini curs de automasaj facial si al scalpului

Durata: 4 intalniri saptamanale, o data pe saptamana, timp de o luna de zile. Intalnirile de lucru dureaza aproximativ 2 ore si cuprind: tratamentul facial si ghidajul pentru exercitiile personalizate (3 exercitii), 1 sesiune de automasaj ( durata 1 ora), evaluare si recomandare personalizata de nutricosmetice ( durata 1 ora).

Costul pachetului Afrodita: 3500 lei

Cleopatra

  Cleopatra, cea mai frumoasa femeie a Egiptului Antic, a fost prima femeie-regina care a invatat sa scrie si sa citeasca in limba egipteana. Manualele de istorie o descriu ca pe o femeie ce cu sarm, irezistibila, care  își cucerea supușii prin istetime. Toate femeile i-au copiat coafura, tinuta, machiajul-a fost o emblema a vremurilor antice. Toate aceste aspecte m-au facut sa creez un pachet care ii poarta numele, prin care sa va redau increderea in propria persoana, sa va ajut sa construiti un model de femeie demn de urmat, acest lucru fiind posibil doar printr-un ritual de frumusete 3D, cultivat in timp. Cleopatra era frumoasa atât ca aspect exterior, cât și din punct de vedere mental si sufletesc.

Cui ii este adresat pachetul Cleopatra?
  Doamnelor si domnisoarelor care isi doresc sa devina cea mai buna versiune a lor, persoanelor care cred ca frumusetea este mai mult decat niste proceduri cosmetice si care inteleg ca imbatranirea este un proces natural, care poate fi încetinit. Medicina deja ne-a demonstrat ca procesul de imbatranire este de multe ori accelerat de propriile noastre alegeri inconstiente. 

Acest pachet este format din:
– 6 tratamente faciale personalizate in functie de nevoiele tenului si a obiectivului de frumusete
– Chestionarul ”Pielea ta iti vorbeste”
– 3 exercitii de respiratie
– 1 exercitiu de setarea a bioritmului mental si biologic
– teste pentru depistarea echilibrului hormonal
– mini curs de automasaj facial si al scalpului
– consiliere în nutricosmetice, frumusetea sustinuta de la interior

Durata: 6 intalniri consecutive, o data pe saptamana, timp de o luna si jumatate. Intalnirile de lucru dureaza aproximativ 2 ore si cuprind: tratamentul facial si gidajul pentru exercitiile personalizate (3 exercitii), 1 sesiune de automasaj ( durata 1 ora), evaluare si recomandare personalizata pentru nutricosmetice ( durata 1 ora), evaluarea testelor de echilibru hormonal(durata 1 ora).

Costul pachetului Cleopatra: 5000 lei

Venus

Venus este portretizată ca fiind tânără și minunată, o fiinta cu curbe feminine și un zâmbet molipsitor. Tot din istoria antica am aflat ca a fost o femeie plina de viata, fericirea in persoana am putea spune. Venus este, de asemenea, o zeiță a naturii, asociată cu sosirea primăverii. Ea este aducătoarea bucuriei pentru zei și oameni. Cum sa nu ii fii dedicat un pachet de înfrumusețare si acestei zeitati?

Pachetul cuprinde urmatoarele:
– 8 tratamente faciale personalizate in functie de nevoiele tenului si a obiectivului de frumusete
– Chestionatul”Pielea ta iti vorbeste”
– 3 exercitii de respiratie
– 1 exercitiu de setarea a bioritmului mental si biologic
– 2 exercitii de imagistica: starea de bine ideala si crearea mediului ideal
– teste pentru depistarea echilibrului hormonal
– consiliere în nutricosmetice, frumusetea sustinuta de la interior
– mini curs de automasaj facial si al scalpului

Durata: 8 intalniri consecutive, o data pe saptamana, timp de 2 luni. Intalnirile de lucru dureaza aproximativ 2 ore si cuprind: tratamentul facial si gidajul pentru exercitiile personalizate( 6 exercitii) evaluarea testelor de echilibru hormonal(durata 1 ora), 1 sesiune de automasaj ( durata 1 ora), evaluare si recomandare personalizata de nutricosmetice ( durata 1 ora).

Costul pachetului Venus: 7000 lei

Hera

  Hera este, în mitologia greacă, zeița protectoare a căsniciei, a căminului și a femeilor măritate, precum și regina zeilor și a oamenilor. A fost mereu considerata o femeie puternica, vulcanica, dar extrem de frumoasa si atenta cu celelate femei cu care se intalnea. Alegand acest pachet, nu numai ca te vei simti rasfatata cu un tratament cosmetic de ultima generatie, ci vei iesi de la mine din salon precum Hera, o femeie mai puternica si mai increzatoare in puterea vindecatoare a gandurilor.

Cui ii e adresat pachetul Hera?
  Tuturor doamnelor si domnisoarelor care pun accent atat pe frumusetea fizica, dar inteleg ca gandurile si emotiile influenteaza aspectul tenului lor. Femei care isi doresc sa exploreze mai mult frumusetea lor interioara si sa o scoata la lumina.

Acest pachet este format din:
– 8 tratamente faciale personalizate in functie de nevoiele tenului si a obiectivului de frumusete
– Chestionatul”Pielea ta iti vorbeste”
– 3 exercitii de respiratie
– 1 exercitiu de setarea a bioritmului mental si biologic
– 2 exercitii de imagistica: starea de bine ideala si crearea mediului ideal
– 1 exercitiul „Simptomul vorbitor”
– 1 exercitiul „Avantajelor”
– consiliere in nutricosmetice, frumusetea sustinuta de la interior
– teste pentru depistarea dezechilibrelor hormonale
– mini curs de automasaj facial si al scalpului

Costul pachetului Hera: 9000 lei

Techir

  Ritualul Techir de ingrijire si rasfat pentru tenul tau
Plecand de la conceptul Frumusete 3D, care se impleteste perfect cu filozofia brandului Techir, de a valorifica resursele naturale autohtone, am dezvoltat impreuna tratamentul semnatura pentru cabinetele cosmetice: Ritualul Techir de ingrijire si rasfat pentru ten.

Prin acest ritual, potrivit pentru femei si barbati, propunem o experienta multisenzoriala bazata pe beneficiile produselor cosmetice si terapeutice Techir combinate cu tehnici relaxante de masaj facial by Laura Busuioc sau masaj corporal by Romeo Tudorache, la Urban Masaj: https://urbanmasaj.ro/
In timpul ritualului se vor lucra: fata, gatul, decolteul, zona cervicala si bratele.

Ritualul se deschide cu trei pasi:
• curatarea tenului cu spuma sapunului natural cu carbune activ si namol Techir;
• demachierea tenului cu solutia bifazica cu apa florala si cu uleiul nutritive Techir;
• impachetarea tenului cu o masca activa de namol deshidratat si rehidratat cu apa florala.

  In timp ce masca isi face efectul pentru 15 minute, se continua relaxarea corpului cu:

• masaj cervical cu crema antireumatica Techir;
• masaj al gatului si decolteului cu uleiul energizant Techir;
• periaj uscat al bratelor cu buretele natural lufa pentru stimularea limfei;
• masaj al mainilor cu crema hidratanta cu namol pentru maini Techir.

Ritualul se incheie cu aplicarea cremei hidratante Techir si un masaj facial realizat cu rola de jad.

  Durata: 60 de minute
  Cost: 150 lei