Epilare progresiva cu laser, IPL/SPL

Curs de Epilare Definitiva

Epilarea definitivă este un serviciu extrem de solicitat si apreciat de femeile din România si este totodata si un business profitabil. Absolvind Cursul de Epilare Definitiva Acreditat vei putea profesa aceasta meseria atat in tara, cat si in strainatate, deoarece cursul este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Indepărtarea părului nedorit este o formă de artă! Epilarea definitiva cu laser este o tehnică ce foloseşte fascicule de lumină extrem de concentrate pentru a penetra foliculii de păr. Ai posibilitatea in acest curs sa invati despre toate lungimile de unda a laserelor, diferentele intre IPL/ SPL si LASER, sa lucrezi cu mai multe tipuri de lasere si sa acumulezi cunostinte despre aplicarea laserelor in estetica.

Misiunea acestui curs acreditat este formarea profesionalistilor in industria cosmetica, care sa ofere servicii de calitate prin utilizarea celor mai sigure si eficiente aparate laser pentru epilarea definitiva.

Cursul este dezvoltat sub propriul concept de educatie si beauty, inedit in Romania, 3D Skin by Laura Busuioc, o abordare cosmetica si de educatie holistica unica, la care am lucrat in ultimii 5 ani.

 “Conceptul 3D Skin” a aparut dupa o formare permanenta de-a lungul celor 25 de ani de munca si de experienta in industria cosmetica si beauty, de specializare in dermato-cosmetica, training ca si trainer national pe mai multe branduri international, psihologie, terapii alternative si consiliere hormonala, in care m-am specializat pe parcurs.

Din toate aceste cursuri si traininguri de formare profesionala, am conturat un Program Educational de Cursuri de Formare Inovative, pentru a pregati specialistii din industria cosmetica din Romania sa treaca la nivelul urmator, la cosmetica moderna si de actualitate.

Acest curs este pentru tine daca:
⁃ Vrei sa te specializezi pe partea de epilare definitiva si ai nevoie sa urmezi un curs acreditat care iti va permite sa lucrezi atat in tara cat si in afara tarii.
⁃ Te gandesti sa iti deschizi un salon de infrumusetare, vrei sa incluzi epilarea definitiva si ai nevoie de un curs acreditat si indrumare pentru achizitia unui aparat laser.
⁃ Esti la inceput de drum si iti doresti sa ajungi un specialist de top in domeniul sanatatii si frumusetii.
⁃ Vrei sa dobandesti cele mai bune tehnici si notiuni relevante privind epilarea definitiva de la un adevarat expert, care sa te indrume sa devii si tu la randul tau un specialist.

Beneficii curs:
⁃ In urma absolvirii Cursului de Epilare Definitiva vei putea profesa atat in tara, cat si in strainatate, deoarece cursul este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.
⁃ In cadrul cursului acreditat vei dobândi noțiunile necesare pentru a executa tratamentul de epilare definitivă, pentru toate tipologiile de piele.
⁃ Ai posibilitatea in acest curs sa invati teoretic despre toate lungimile de unda a laserelor, diferentele intre IPL/ SPL si LASER, sa lucrezi cu cele mai sigure si eficiente tipuri de lasere si sa acumulezi cunostinte despre aplicarea laserelor in estetica.
⁃ Dupa absolvirea acestui curs veti beneficia de șase luni de suport prin grupul de WhatsApp creat special pentru absolventele acestui curs
⁃ Este un curs practic, in care iti vom oferi cele mai noi si cele mai moderne tehnici utilizate la nivel global in cosmetica.
⁃ Pe tot parcursul cursului vom folosi produse de top profesionale care iti vor fi puse la dispozitie in mod gratuit.
⁃ In urma informatiilor acumulate vei putea oricand sa treci la nivelul urmator, iti poti achizitiona un aparat laser si iti poti deschide propriul cabinet de cosmetica.
⁃ Partea practica se executa pe tehnologie laser cu 3 lungimi de unda diferite.

Detalii curs:
⁃ Durata cursului: 2 zile.
⁃ Sunt asigurate mesele de pranz si cina festiva.
⁃ Cursul contine o parte teoretica si o parte practica.
⁃ Partea teoretica este predata fiecarei participante in format digital pentru a putea fi consultata oricand.
⁃ Partea practica va consta in lucrul cu cele mai sigure si eficiente tipuri de lasere, training utilizare echipamente si multe alte sfaturi care te vor ghida de-a lungul carierei tale.
⁃ La finalul cursului vei obtine o diploma recunoscuta pentru Epilare Definitiva atat in tara sau in afara tarii, acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.
⁃ Pentru programare sau detalii suplimentare, suntem la un telefon distanta, 0734.838.604 sau completare formular de inscriere.

Subiectele abordate in cadrul cursului conform programei acreditate:

⁃ Principiul de functionare a echipamentelor de epilare definitiva LASER- Alexandrite, Diode si IPL/SPL
⁃ Noțiuni despre LUMINĂ (spectrul electromagnetic, spectrul luminii vizibile, unda, lungimea de undă)
⁃ Noțiuni despre PIELE (anatomie, structură, morfologie, glande, funcțiile pielii, fototip piele – Scara FITZPATRICK).
⁃ Noțiuni despre FIRUL DE PĂR (structură, ciclu de creștere, grafic de creștere a firului de păr).
⁃ Securizarea procedurii: Diagnoza și anamneza corecta a pacientului pentru realizarea tratamentului eficient si in siguranta – fisa client si formular consimtamant.
⁃ Schema de tratament propusa functie de zona ce se doreste epilata si de graficele de crestere a firelor de par.
⁃ Protocoale, setari si pasi de lucru in functie de echipament.
⁃ Mod de pregatire inainte de epilarea definitiva si ingrijirea post- tratament
⁃ Recomandari si contraindicatii.