Face Dental

Între dinți, forma și culoarea feței este o corelație impecabilă de la naștere – forma dinților este strâns legată de forma feței, iar culoarea dinților de coloritul tenului, al părului și chiar de culoarea ochilor.

Conceptul 3D Skin Face Dental susține, evaluează și dezvoltă aceste corelații, astfel încât, odată cu trecerea timpului și, chiar la vârste mici, să nu fie manifestate niciun fel de discrepanțe.

Dinții dau suport obrajilor și gurii, dar nu doar acestea sunt funcțiile lor. Fonetica și masticația sunt implicate și ele. Dintii fac parte activă din viața socială a fiecăruia dintre noi, deoarece un zâmbet armonios te poate face să fii perceput ca un om încrezător, optimist și de succes. Iar un zâmbet știrb te poate împiedica să ieși în lume, să socializezi și diminuează considerabil încrederea de sine a oricui. Caracterul omului din față noastră poate fi ușor deslușit după forma și mărimea mandibulei, înălțimea frunții, dar și după gradul de abrazie dentară, ocluzie și alte indicii.

Viața echilibrata este foarte clar vizibila în transparența tenului și culoarea din obraji. Extinzând conceptul 3D Skin cu domeniul stomatologic, punem totul într-o viziune holotropică, care include mintea, corpul și spiritul ca unul.