Curs Management si Infiintare Centru de infrumusețare/ centru medical antiaging

   Daca vrei sa iti deschizi un centru de infrumusetare sau un centru medical antiaging, noi am pregatit un curs extraordinar in care iti vom prezenta pas cu pas care sunt toate etapele necesare pentru crearea unui astfel de centru si iti oferim suport si consiliere pentru ati putea vedea visul implinit.

  Acest curs iti ofera o privire de ansamblu asupra sarcinilor ce trebuiesc indeplinite pentru a avea un centru de înfrumusețare funcțional si profitabil. Alaturi de noi iti vei construi pas cu pas propriul business in domeniul sanatatii si frumusetii.

  Cursul este dezvoltat sub propriul concept de educatie si beauty, inedit in Romania, 3D Skin by Laura Busuioc, o abordare cosmetica si de educatie holistica unica, la care am lucrat in ultimii 5 ani.   

“Conceptul 3D Skin” a aparut dupa o formare permanenta de-a lungul celor 25 de ani de munca si de experienta in industria cosmetica si beauty, de specializare in dermato-cosmetica, training ca si trainer national pe mai multe branduri international, psihologie, terapii alternative si consiliere hormonala, in care m-am specializat pe parcurs. Din toate aceste cursuri si traininguri de formare profesionala, am conturat un Program Educational de Cursuri de Formare Inovative, pentru a pregati specialistii din industria cosmetica din Romania sa treaca la nivelul urmator, la cosmetica moderna, de actualitate.

(Sursa foto: Estetiq Academy Formator: Laura Busuioc)

(Sursa foto: Estetiq Academy Formator: Laura Busuioc)

Beneficii curs

  In urma acestui curs, veti avea notiunile necesare pentru deschiderea unui centru de infrumusetare, cu o programare clara timpilor si a etapelor de infiintare, training si organizare a centrului la care ai visat.

– Cursul ofera o privire de ansamblu asupra tuturor sarcinilor ce trebuiesc indeplinite pentru a avea un centru de infrumusetare functional si profitabil.

– Te vom consilia in toate etapele necesare, de la infiintare centrului (documente necesare, fiscalitate, autorizare dupa un plan bine organizat), organizarea acestuia (alegerea locatiei, design si compartimentari, functionalitate spatiu) si pana la functionarea eficienta a centrului (angajari, organigrama, contracte de colaborare, training personal, regulament intern).

– Te vom ajuta sa iti faci corect calculul cheltuielilor, gestiunea primara, metode de calcul pentru pretul procedurilor, stabilirea necesarului de

consumabile.

– Consiliere în realizarea marketingului Centrului, cum sa iti promovezi serviciile si cum sa iti creezi tratamente “semnatura”.

– Cu ajutorul informatiilor acumulate vei putea oricand sa treci la nivelul urmator si iti poti deschide propriul centru de infrumusetare

Acest curs este pentru tine dacă:

– Visezi demult sa iti deschizi un centru de infrumusetare, insa nu stii de unde sa pornesti.

– Esti un specialist in domeniul sanatatii si frumusetii naturale si simti ca e momentul sa treci la nivelul urmator, sa ai propriul tau centru de infrumusetare.

– Ti-ai planificat deja deschiderea unui centru de infrumusetare, insa iti lipsesc abilitatile de management si organizare functionala a centrului si vrei sa inveti cum sa iti organizezi activitatea de la un specialist care are deja un centru profitabil?

– Ai nevoie de consultanta privind realizarea planului de afaceri pentru infiintarea propriului tau centru de infrumusetare.

– Vrei sa iti deschizi un centru de infrumusetare, insa calculul cheltuielilor, gestiunea primară, metodele de calcul al prețului procedurilor si crearea procedurilor si protocoalelor de lucru iti dau batai de cap.

(Sursa foto: Estetiq Academy Formator: Laura Busuioc)

(Sursa foto: Estetiq Academy Formator: Laura Busuioc)

Durata cursului: 4-5 zile.

– Se asigura cazare si toate mesele mesele incluse.

– Cursul contine toate noțiunile necesare pentru deschiderea unui centru de înfrumusețare functional si profitabil, planificare tuturor activitatilor si a etapelor de infiintare, training, organizarea functionala a centrului.

– Pentru programare sau detalii suplimentare, suntem la un telefon distanta, 0734.838.604 sau completare formular de inscriere.

– Infiintarea Centrului – documente, fiscalizare, autorizare dupa un plan bine organizat.

– Angajari, organigrama, fisa de post, contracte de colaborare.

– Training personal (in functie de echipamentele si necesitatile centrului).

– Regulament intern – conduita si tinuta personalului.

– Organizarea centrului: consiliere in alegerea locatiei, design si compartimentari, functionalitatea spatiului. Se vor prezenta, in linii mari, regulile de Infiintare si functionare. Se vor exemplifica diferite tipuri de spații amenajate. In functie de necesitatile clientului, se vor personaliza exemplele. ***Pentru consiliere în privinta unui anumit spatiu comercial se vor percepe tarife suplimentare.

– Calcul cheltuielilor: gestiunea primara, metode de calcul al pretului procedurilor. Consiliere in realizarea necesarului de consumabile, a alegerii furnizorilor.

– Crearea procedurilor si protocoalelor de lucru.

– Tratamente “ semnatura”.

– Consiliere în realizarea marketingului Centrului .

– Securizarea procedurilor realizate.

3D skin managemant - 3 persoane cu 3 formari si competente profesionale diferite !

S

unt Daniela Șuța, Farmacist Masterand in Cosmetologie si Cosmetician, si Antreprenoare în domeniul medical de la varsta de 24 de ani. Pana in prezent, am dezvoltat un lant de 8 farmacii permanente si estivale în primii 6 ani de antreprenoriat, 2 centre medicale ambulatorii cu 14 specialitati si 2 centre medicale specializate pe balneofizioterapie. Sunt calificata in management medical, pacientcare si formare angajati. Am propriul centru anti-aging in Constanta de 3 ani, “Skin Daniela Suta” (https://instagram.com/skin_daniela_suta ) pe care il conduc cu entuziasm, unde dezvolt si aplic protocoale de lucru inovatoare folosind tehnologii de top din domeniul cosmetic si medical: microneedling, peelinguri chimice, radiofrecventa, ultrasunet, EMS, L.A.S.E.R.

  Expertiza acumulată în cei peste 17 de ani de experiență în domeniul cosmetic și medical se traduce prin numeroase studii, cursuri si trainiguri: de la Materatul in Cosmetodologie pe care l-am urmat la UMF Cluj Iuliu Hatieganu si pana la multitudinea de traininguri si masterclass-uri cu firmele de profil din tara si din afara.

  Toate cunostintele pe care le-am acumulat de-a lungul anilor din numeroasele sesiuni de training efectuate in care am testat si comparat diverse tehnologii si echipamente de ultima generatie, m-au ajuta sa dezvolt propriile planuri de tratament personalizate pentru tratarea diferitelor afectiuni ale pielii precum: acneea, cictricile post-acneice, vergeturile, pielea flasca, petele hiperpigmentare.

  De asemenea, am dezvoltate numeroase protocoale de lucru privind ingrijirea pre si post tratament, iar pilonii principali pe care ma axez intotdeauna atunci cand creez un protocol de lucru sunt: siguranta pacientului si securizarea procedurilor de lucru. Lucram cu aparate si echipamente de diferite nivele, cu specificatii tehnice speciale si utilizam de fiecare data tehnici comparative, ca in final sa asiguram cele mai bune solutii in domeniul cosmetic si medical.

E

u sunt Laura Busuioc, fondatoarea conceptului de cosmetica si educatie holistica, unic in Romania, “3D Skin” by Laura Busuioc si a conceptului de sanatate si frumusete a pielii “Frumusete 3D: corp – minte – suflet”. “Conceptul 3D Skin” a aparut dupa o formare permanenta de-a lungul celor 25 de ani de activitate in industria cosmetica si beauty, dermato-cosmetica, training, terapii alternative, consiliere hormonala, terapie prin arta. Din toate aceste cursuri si traininguri de formare profesionala, am conturat un Program Educational de Cursuri de Formare Inovative, pentru a pregati specialistii din industria cosmetica din Romania sa treaca la nivelul urmator, la cosmetica moderna, sa fie la curent cu ultimile inovatii.

Pe scurt, expertiza mea in domeniu de infrumusetare se traduce in: formator in cosmetica autorizata, trainer national, cosmetician, terapeut holistic, psihoterapeut.

Iata experienta mea din ultimii 25 de ani:

– 2019 – 2021 Trainer National Klapp

– 2018 – 2021 Implementarea conceptului Frumusete 3 D – cabinet propriu de terapii estetice si holistice, Bucuresti

– 2020 – 2020 Partener si formator la Estetiq Academy

– 2018 – 2019 Trainer national Image, brad dermato – cosmetic de peeling chimic

– 2017 – 2018 Trainer national Beutymed, echipamente dermato-cosmetica

– 2013 – 2016, Cabinet dermato-cosmetic si de terapii holistice, in Constanta, implementare conceptului de frumusete si sanatatea pielii Frumusete 3 D: corp-minte-suflet.

– Frumusete 3D: de la vindecare la echilibru interior | Povesti adevarate | Avantaje.ro – De 20 de ani pretuieste femei ca tine

https://www.avantaje.ro/articol/frumusete-3d-de-la-vindecare-la-echilibru-interior

– 2013 – 2016 Colaborare si ambasador brand romanesc Techir.

– 2008 – 2013 Trainer national Top Line, Bucuresti.

– 2007 – 2008 Director educational, trainer national Beauty Box, Bucuresti.

– 1996 – 2007 Cosmetician

Daniela Suta

S

unt Oana Stan, si in calitate de co-fondatoare a brandului autohton TECHIR®, si la 5 ani distanta de la lansare, as vrea sa va impartasesc povestea din spatele primului si singurului brand de produse cosmetice si terapeutice imbogatite cu apa salina si namol sapropelic din lacul Techirghiol. Sunt o tanara proaspat intrata in lumea mediului de afaceri romanesc si consider acest lucru drept cel mai curajos si aventuros pas al vietii mele de pana acum. Inca din anul 2011, pe cand eram studenta a Facultatii de Administrare a Afacerilor cu predare in limba engleza din cadrul ASE Bucuresti, am avut primul gand in legatura cu punerea bazelor propriei afaceri. Lucrurile au inceput sa prinda contur, cand am descoperit oportunitatea de business pe care o cautam. Oraşul meu natal, Techirghiol, devenise tot în 2011 membru al Asociatiei Oraselor Termale Istorice din Europa (EHTTA) alaturi de alte statiuni renumite precum Vichy, Bath, Spa, Evian, Budapesta, Salsomaggiore Terme, Tabiano.